Lovely Houses Diana

BE A PART OF

Bij Costa Brava Hotspots willen we iedereen laten kennismaken met wat de omgeving te bieden heeft. Door design met cultuur en hotspots te combineren ontdekken we een nieuwe kant van de Costa Brava.We willen naast ons uitgebreide informatie over de omgeving, buitengewone accommodaties weergeven waar men mooie zomer -en winter herinneringen kunnen creëren.

Is jouw plek de volgende ontdekking?

Wij zijn blijvend op zoek naar nieuwe parels van restaurants, mooie hotels en accommodaties om het beste van de omgeving te weergeven en een onvergetelijke reis te creëren. We lichten graag mooie plekken toe op onze website en breiden met plezier ons aanbod uit. Ben jij de volgende ontdekking? Costa Brava Hotspots werkt op jaarlijks abonnementsbasis voor de vermelding en online promoties om jouw accommodatie te weergeven op onze website en social kanalen. Bereik gemakkelijk de juiste doelgroep.

Lovely Houses Diana

Wat houdt het abonnement in?

01.

social media

We zullen jouw plek uitlichten via onze social media kanalen (Facebook en Instagram).

02.

website

We plaatsen jouw huis/hotel op onze accommodatie pagina met uitgebreide informatie over de plek, omgeving en mogelijke activiteiten.

03.

blog

We zullen een uitgebreide blog schrijven over het huis/hotel om alle voordelen van deze plek uit te lichten. We zullen hierbij rekening houden met de omgeving en wat het allemaal te bieden heeft!

03

02

01

Social Media

Dit platform is alles in 1

Groot bereik

Doordat wij specifieke blogs schrijven bereiken we doelgerichte lezers en bieden we de lezer de mogelijkheid aan om te zien waar ze kunnen verblijven.

We bereiken maandelijks 35.000+ unieke bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Costa Brava en 10,500+ volgers op Instagram.

We delen jouw accommodatie via onze verschillende social kanalen en zetten deze vaker dan 1 keer in het zonnetje.

Get In Touch

Dit formulier is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een samenwerking met Costa Brava Hotspots.

We vertellen je graag meer over dit pakket en het tarief!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
nl_NLDutch