Het wijnfestival Arrels del Vi – eentje die je alvast in je agenda wilt opschrijven

2 augustus 2021

Het wijnfestival Arrels del Vi – eentje dat je absoluut niet wilt missen! En zo knalden wij het zomerseizoen in met de de professionele wijnbeurs van de D.O. Empordà die inmiddels 3 jaar op rij open is voor publiek met veel wijnen uit de Empordà, oesters en met sprookjesachtige verlichting bij schemer. Arells de Vi wordt vaak in het begin van juli georganiseerd op een prachtige open plek in L’Escala Empúries. Laat je onderdompelen in de wereld van de Empordà wijnhuizen.

Wijnfestival Arrels del Vi

Als wijnliefhebber val je met je neus in de boter. Een goed glas wijn is lekker maar in combinatie met een festivalgevoel smaakt het natuurlijk nog veel beter. Want voor maar €22 heb je je toegangsbewijs en kun je van meer dan 25+ wijnhuizen proeven in je Riedel-glas (een prachtig wijnglas welteverstaan) dat je aan het begin van het festival als cadeau krijgt. Geen gedoe met plastic bekertjes en je laat je eigen glas steeds opnieuw vullen bij verschillende barretjes.

Je kunt op dit festival wat wijnkennis opdoen want de sommeliers geven maar al te graag tekst en uitleg. Ontmoet dus de eigenaren van de beste Empordá-wijnhuizen en daardoor krijg je de mogelijkheid om uitstekende kwaliteitswijnen met hun eigen persoonlijkheid uit de DO Empordà te kopen tegen wijnmakerij prijzen, met 5 euro korting op de aankoop van de eerste fles. Je weet wat jou te doen staat! Teken alvast cirkeltjes op 10/11 juli 2022 in je agenda met een rode pen!

Meer informatie: Arrels del Vi Reels

SHARE THIS STORY
nl_NLDutch