Restaurant Jani: een bohemian vibe in Llafranc

6 maart 2022

Als je op zoek bent naar de hitte, de zon en de Costa Brava sfeer is het brengen van een bezoek aan het vissersdorpje Llafranc de moeite waard. Dit dorpje is een geliefd plekje onder veel toeristen en mensen uit de stad Barcelona. Het heeft een chique uitstraling en is perfect voor gezinnen of stelletjes die op zoek zijn naar een ontspannen omgeving. Het is een uitstekende uitvalsbasis om de rest van de Costa Brava te ontdekken. 

Llafranc heeft een charmante boulevard met barretjes en restaurants waar je heerlijke zeevruchten kunt scoren. En waar beter dan in het restaurant Jani?

Restaurant Jani in Llafranc

Dit restaurant is gecreëerd door Mas de Torrent en Grupo Nomo, bekend als Restaurant Jani. Dit is een nieuw gastronomisch concept waarin de ervaring van beide groepen samenvloeit om bekendheid te geven aan Mediterrane en lokale producten, in een prachtige omgeving aan zee, aan de belangrijkste boulevard die langs het strand van Llafranc loopt.

Hier dineer je aan de kust met een mix van Catalaanse gerechten en een aantal leuke moderne keuzes. Het interieur van het restaurant geeft je het gevoel alsof je je op Ibiza waant. Het heeft een uitgesproken mediterraan karakter: de warme kleuren met geel als hoofdrolspeler, versmolten in het mediterrane landschap waarin het blauw van de zee weerspiegelt. Het is een combinatie van modern met veel rieten details.  

Het is een hele charmante plek waar het mogelijk is om een ​​mediterrane keuken te proeven die uniek is in zijn soort, waaronder een voortreffelijke selectie van vis, de beste tapas, vleeswaren en een romige rijst uit Pals met garnalen uit Palamós die door velen wordt aangeraden! 

Restaurant Jani is vooral in het zomerseizoen geopend waardoor het reserveren van een tafel zeker wordt aangeraden!

Restaurant Jani

Dit heerlijke tapas restaurant is ook een aanrader in Llafranc Lees hier: Restaurant Marmara: een hip eetplekje in Llafranc

nl_NLDutch