Antieke meubels scoren in Spanje? Dat kan perfect in La Bisbal d’Empordà!

21 juli 2021

Waarom houden we zo van antieke spullen? Is er een nieuwe trend gaande of is vintage nu echt niet meer weg te denken? Het is in ieder geval een feit dat we allemaal veel bewuster zijn geworden met hoe we onze spullen inkopen. Of het nu gaat om kleding of om meubels voor het huis. Natuurlijk kiezen we nog steeds voor de nieuwe bank, maar we zijn veel makkelijker geworden om dit te combineren met een hippe vintage kast. Het is tegenwoordig een soort sport geworden om de mooiste antiek spulletjes te vinden. Ga met mij mee op jacht! Wie houdt er niet van het spitten door een antieke winkel van prullaria, op zoek naar een juweel? Als je niet weet wat je kunt verwachten voelt alles wat je vindt als een speciale traktatie. Om die reden heb ik de fijnste antiekwinkeltjes voor je op een rijtje gezet. 

3x antiek shoppen in La Bisbal

  • Última Parada

Ultima Parada is een winkel met huis & tuin meubels maar ook een restaurant. Het is een plek om je dag ​​goed door te brengen, lekker te eten en tegelijkertijd te genieten van alle vintage meubelen die dit plekje te bieden heeft. Een restaurant met traditionele biologische gerechten en een fantastische onlangs gerenoveerde tuin. Ze bieden op maat gemaakte vintage en industriële meubels, evenals een goede selectie woonaccessoires.

Website: Última Parada

  • Antic Mayor 

Bij Antic Mayor kan je heerlijk door de winkel struinen om op zoek te gaan naar vintage parels. Je mond valt open van het ene meubelstuk na het andere. Het liefst wil je alles meenemen en gelijk je huis opnieuw inrichten. Dit winkeltje heeft de zekere charme van de oude manier van het vroegere leven en je ervaart de mystiek van het antiek.

  • Antic Centre de Vulpellac

Je komt eerst in een grote buitentuin terecht waar je meteen het vintage gevoel meekrijgt. Als snel bij binnenkomst zie je een onwijs lang gangpad waar aan elke kant allemaal vintage spullen te bewonderen zijn. Prachtige oude meubelstukken maar een duur prijskaartje. 

Website: Antic Centre de Vulpellac

SHARE THIS STORY
nl_NLDutch