Funky Bakery is dé nieuwe hippe brunch plek in Barcelona

30 oktober 2022


Funky Bakery is de plek waar de geur van versgebakken producten, kwaliteit koffie en een fijne sfeer samenkomt. Hun doel is om jouw home away from home te zijn. En we sluiten ons daar helemaal bij aan. Het is een vrolijke plek waar je maar al te graag een paar uur van je tijd wilt spenderen tijdens jouw citytrip in Barcelona. Men komt hier voornamelijk voor de zoete Deense gebakjes waar ze ENORM goed in zijn maar je hebt ook de mogelijkheid om andere soorten gerechten te bestellen zoals bijvoorbeeld een shakshuka (libanees ontbijt gerecht) of een smashed avocado a la Funky Bakery.

Funky Bakery in Barcelona

Funky Bakery begon als gastronomische winkel in het bekende wijkje El Born met het verkopen van lokale producten en geïmporteerde delicatessen. Later opende hij zijn eerste lunchplek in de wijk Eixample, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de favoriete brunch -en lunch plekken.

De ingrediënten zijn lokaal en biologisch. Alles is huisgemaakt en de smaken zijn zeer indrukwekkend. Ben je in de mood om te gaan brunchen dan raden we je aan naar Funky Baker te gaan in de wijk Eixample. Hier kun je rustig zitten en al je eigen lekkers uitkiezen aangezien de toonbank vol staat met veel smakelijke gebakjes.

En voor de vroege vogels onder ons is dit erg voordelig aangezien ze al om 08.00 open gaan. Perfect als je de stad in de vroege uurtjes wilt ontdekken of iets wilt ophalen voor ontbijt of lunch.

Locaties Funky Bakery

Verder is door heel Barcelona wel een Funky Baker te vinden aangezien ze op dit moment 3 locaties hebben. De locatie in Passeig del Born is perfect voor een koffie en snack to go en hop naar het strand dat slechts een paar stappen verwijderd is.

El Born
Passeig del Born 10

Eixample
C/Bailèn 61

Nog meer tips ontdekken voor jouw next city trip naar Barcelona? Lees dan hier alle blogs speciaal van Barcelona

SHARE THIS STORY
nl_NLDutch