Es Portal, het gastronomisch restaurant in Pals

31 mei 2021

Als startende liefhebber van gastronomie, heeft Es Portal mij het laatste zetje gegeven en de smaakpapillen flink versterkt. Ik was verkocht! De wereld van gastronomie heeft mijn interesseveld diep en diep geraakt. Hoe worden gerechten samengesteld, waarom heeft de chef gekozen voor dit menu en hoe worden gerechten ervaren door de mensen? Dit soort vragen vind ik heerlijk om over na te denken en is mede daardoor Costa Brava Hotspots van de grond gekomen!

Gastronomisch eten in de Costa Brava voor een schappelijke prijs

Het grootste deel van elke vakantie is ongetwijfeld het ontdekken van nieuwe keukens en het uitproberen van nieuwe smaken. Er is dan ook geen plek als Es Portal waar je voor een leuke prijs heerlijke gerechten kunt ontdekken.

Het restaurant en hotel is in een prachtig historisch gebouw waar je op een zomerdag eet in een knusse binnentuin. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het menu, maar ik kies zelf altijd voor het menu Es Portal. Dat zijn 7 mooie gerechten voor €49,-. De gerechten worden prachtig gepresenteerd en zijn erg smakelijk in combinatie met alle wijnen. Laat je verrassen door zowel hoogstaande en culinaire kwaliteit van het eten als de persoonlijke aandacht van de bediening en de gezellige ambiance. Het restaurant Es Portal serveert lokale, vernieuwde Empordà-gerechten, en is gespecialiseerd in rijst die in Pals is geproduceerd en andere lokale producten. 

Ben je van plan om op een zomerdag dit restaurant te bezoeken? Raad ik je aan om te reserveren en ook zeker je lunch te starten met een heerlijk glas cava.

Benieuwd naar mijn verjaardagslunch? Check de video hier!

SHARE THIS STORY
nl_NLDutch