Wanna Gastrobar: een nieuwe, hippe hotspot in het centrum van Platja d’Aro

31 July 2022

Een nieuwe aanwinst voor Platja d’Aro. Deze fijne plek, Wanna Gastrobar, kiest ervoor om het net even helemaal anders te doen. En met succes! Als je wil genieten van lekkere gerechten, geweldige cocktails en wijnen in een mooi gedecoreerd restaurant, dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekker ongecompliceerd en gewoon heel erg fijn stekkie om uit te puffen met vrienden, familie of partner. En dat in het centrum van Platja d’Aro. Go, go, go!

Nieuwkomer in het centrum van Platja d’Aro

Misschien raad je het al, maar ‘wanna’ staat letterlijk voor ‘wanna order more’. Want alles wat je hier proeft is heerlijk bereid. Hier trakteer je jezelf op traditionele gerechten, tot aan truffelburger en onweerstaanbare boa’s. Alle gerechten zijn vooral heel erg lekker en ongecompliceerd, precies zoals we het graag zien. Daarnaast is het ook een onwijs kindvriendelijke plek en kunnen de kleintjes makkelijk mee.

Doordat het restaurant zich dichtbij de winkelstraat bevindt is het een fijne plek om tussen het shoppen door neer te struinen. En de obers… 10 voor de aandacht, sympathie, plezier en goede uitleg van de menukaart. Als je naar Platja d’Aro gaat, is het dé plek om te genieten van een voortreffelijke maaltijd.

Benieuwd naar een aantal mooie stranden in de buurt van Platja d’Aro? Lees dan hier Kristalheldere baaitjes (Cala) vlakbij Sant Antoni de Calonge

SHARE THIS STORY
en_USEnglish