The Green Spot: een prachtig vegetarisch restaurant in Barcelona voor iedereen

2 October 2022

Je hoeft echt niet volledig vegetariër te zijn om alleen vegetarisch te kunnen eten. Dat is waar The Green Spot in Barcelona hun focus op wilde leggen. Dit is namelijk ook een hele fijne plek voor niet-vegetariërs. Verborgen in de wijk Barceloneta trekt dit restaurant je aan vanwege de gezonde recepten, vol van smaak en frisheid en uiteraard de bevoorrechte locatie dicht bij zee. Een ideale tussenstop tijdens je citytrip in Barcelona aangezien je niet met een ‘bloated’ gevoel de deur uitloopt. Erg fijn als je ervan houdt om een stad wandelend te ontdekken.

The Green Spot in Barcelona

Een eindeloze helderheid dringt het restaurant binnen waar je wordt verwelkomd in een prachtige open ruimte. Het interieur is een droom. Een droom als je van Scandinavische stijl houdt. Het restaurant is ingericht met Scandinavische en mediterrane details. Elk detail klopt en elke gekozen kleur loopt nog beter over in de ander. 

The Green Spot, in Barcelona, ​​is dé plek waar je goede frisse gerechten eet en waar je gegarandeerd verse producten proeft van het land. Met een zeer speelse en frisse benadering, houdt The Green Spot ervan in te spelen op vele mogelijkheden die de plantenwereld biedt om een ​​menu samen te stellen waarbij je vlees of vis niet mist. Gerechten zo uniek als zwarte pizza of tagliatelle van zoete aardappel met macadamianoot en zwarte truffelsaus. Luchtig én romig tegelijk.

Nog meer tips ontdekken voor jouw next city trip naar Barcelona? Lees dan hier alle blogs speciaal van Barcelona

SHARE THIS STORY
en_USEnglish