LOHODI

Gelegen in Diana, Sant Jordi Desvalls vind je de prachtige huizen van LOHODI, ofwel lovelyhousesdiana. Dit is een door een familie gerunde verhuurservice waar ze je de gelegenheid bieden om de vele prachtige gebieden van de Costa Brava te ontdekken en terug te komen in rust, natuur en sereniteit.

Lovely Houses Diana

CASA DIANA

STUDIO L'OLIVETA

THE LOFT

4 personen

2 personen

2 personen

The loft is gemaakt als een toevluchtsoord om te rusten, los te koppelen en te ontspannen. Een unieke ruimte op de begane grond met een minimalistische inrichting.


1 slaapkamer / 1 badkamer / Tuin met veranda en barbecue

Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar privacy en comfort. Halverwege tussen de zee en de berg. Geniet van een paar dagen weg van de drukte van de stad.

Gedeeld zwembad / 1 slaapkamer / 1 badkamer / Privétuin

Een plek gecreëerd voor mensen die op zoek zijn naar een vredige sfeer in de natuur en het comfort van een huis dat is ontworpen als een klein toevluchtsoord.


2 slaapkamers / 2 badkamers / Privétuin / Barbecue

Cal Nin

Diana

CAL OUAIRE

CAL NIN

4 personen

7 personen

Cal Nin biedt exclusieve privacy. Omgeven door velden en bossen, is het perfect voor families of groepen vrienden die op zoek zijn naar rust.


4 slaapkamers / 2 badkamers / Open haard / Barbecue

Cal Ouaire is een oud gebouw gewijd aan de landbouw. Het werd gerestaureerd met als uitgangspunt een rustiek maar minimalistisch huis te creëren, met natuurlijke materialen en veel licht.


Gedeeld zwembad

WAAR EXACT IS HET?

Locatie


Lovely Houses Diana
nl_NLDutch