Clara Restaurant: een parel van een restaurant in Begur

10 juli 2022

Begur is een prachtig stadje dat je waarschijnlijk hoog op je lijstje hebt staan. Niet gek. Want deze plek wordt gezien als de Côte d’Azur maar dan van Spanje. Naast alle mooie stranden heb je ook de vissersdorpjes Calella de Palafrugell en Llafranc binnen handbereik. Je zou bijna denken dat dit een ideale samenwerking is geweest om het beste uit jouw Costa Brava vakantie te halen. En wat betreft de eetcultuur in het mooie Begur, die zit ook erg goed. Ruime keuze aan heerlijke authentieke tapas restaurantjes, gastronomisch of juist meer fusion. Ze hebben het hier allemaal. Maar wat Begur nog niet had is: Clara Restaurant.

Heerlijk dineren in het hartje van Begur

Net nieuw en je kunt er je hart ophalen; Clara Restaurant is heel leuk. Van maandag tot en met zaterdag kan je hier terecht voor een eindeloze avond vol lekkers met uiteraard een borrel én een aperitivo.

Met zekerheid is dit de leukste verrassing van deze zomer! Dit restaurant is misschien nieuw dit jaar maar begrijpt wat we allemaal nodig hebben om te genieten van een geweldige ervaring.

Dit restaurant is gevestigd in het prachtige hotel Aiguaclara in het centrum van Begur. Langskomen als vreemden en vertrekken als vrienden zou de beste manier zijn om Clara in Begur te beschrijven. De verscheidenheid van het eten is geweldig voor degenen die veel verschillende gerechten willen proeven. En bij elk gerecht ervaar je een wow-factor. Van traditionele tapas zoals kroketten en tortilla de bacalao tot fancy tapas zoals de oesters in ponzusaus. Er was geen gerecht dat ons heeft teleurgesteld. En had ik hun geweldige muzieksmaak al genoemd? Geniet van jouw gastronomische selectie onder een speciaal gekozen lijst van muziek (jazz/chillout). 

Voeg deze parel gewoon toe aan je lijst. Als het een lange rit is, is het de moeite waard!

Benieuw naar andere fijne restaurants die je deze zomer niet wilt missen in Begur? Lees dan hier 5x restaurants in Begur die je deze zomer niet wilt missen

SHARE THIS STORY
nl_NLDutch